Νέα

Düsseldorf

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 206
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
5.804
Κριτικές
184
Like
18.581
Πόντοι
30.558
Όπου ακούς πολλά κεράσια κόψε τους Μπάφους γιατί τα κεράσια δεν μιλάνε
 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
5.009
Κριτικές
203
Like
5.129
Πόντοι
17.436
Μια σύντομη ενημέρωση από Düsseldorf.

Στη συμβολή των οδών Arminstraße και Industriestraße υπάρχει ένα 24ωρο πολυ-μπουρδέλο ( το σαιτ του εν λόγω χώρου). Πρόκειται ουσιαστικά για μια πολυκατοικία με πολλά μικρά δωματιάκια. Στο κάθε δωμάτιο αντιστοιχεί ένας αριθμός, η κοπέλα είναι στο παράθυρο, εσύ κοζάρεις από το δρόμο και αν σου κάνει ανεβαίνεις στο αντίστοιχο δωμάτιο, χτυπάς την πόρτα, σου ανοίγει και σου λέει το πρόγραμμά της. Γενικά η τιμή που παίζει είναι 50 ευρώ για 20 λεπτά (μία εκτόνωση). Υπηρεσίες και εμφάνιση επιπέδου Φυλής, σε κάποιες περιπτώσεις επίπεδο Μεταξιού. Σε γενικές γραμμές θυμίζει τις βιτρίνες στο Άμστερνταμ.

Σε ένα από τα ισόγεια δωμάτια δουλεύουν δύο Ελλεηνίδες πόρνες.

Κάπου είχα διαβάσει να γράφουν κάποιοι για πουτάνες σε πολυκατοικίες στη Γερμανία, αυτά εννοούν; Είχα την εντύπωση πως πρόκειται για πιο amateur φάση. Το συγκεκριμένο είναι φούλ μπουρδέλο  :think:
 

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Μηνύματα
499
Κριτικές
9
Like
326
Πόντοι
21
Shades of Passion Party στο Dolce Vita
να μην πω ήρθε και έδεσε

shades-of-passion-party-full-DV-800x-400x550.jpg

Το περασμένο Σάββατο, μετά από κάποιες δουλειές που είχα να κάνω στο κέντρο του Ντίσσελντορφ, είπα να τιμήσω το Dolce Vita, που κατά τη γνώμη μου τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει ένα από τα πιο σικ ιδρύματα στη Ρηνανία. Πριν από 2 εβδομάδες το μαγαζί έγινε θύμα εμπρηστικής επίθεσης, σύμφωνα με την αστυνομία 2 άντρες σκαρφάλωσαν πάνω στη στέγη του κτιρίου και έβαλαν φωτιά στη πλήρως επιπλομένη σκηνή καπνιστών με  βενζίνι και παρά λίγο θα καιγόταν όλοκληρο το κτίριο. Η ζημιά ανέρχεται στις περίπου 40000 €.

Άφιξη στις 7 το βράδυ. Μπαίνοντας στον εσωτερικό χώρο αντιλαμβανόμουν περίπου 25 πελάτες και 30 κοπέλες, οι τελευταίες ντυμένες σε προκλητικά κουστούμια του στυλ Αφέντρα με δερματινό bondage dressing. Αχ, το ξέχασα - γι' αυτήν την βραδιά είχαν ανακοινώσει μια σπέσιαλ εκδήλωση, ήταν η νύχτα του Shades of Passion Party. δηλαδή με θέμα BDSM και αυταρχικό πρόγραμμα. Δεν είχα δώσει σημασία σ' αυτό το γεγονός αφού το Dolce Vita διοργανώνει σχεδόν κάθε μήνα καμιά πάρτυ και δεν ασχολήθηκα καθόλου. Κι όμως - περιμένοντας μια κανονική βραδιά με καλό φαγητό, αρκετές μπίρες και την συντροφιά όμορφων γυναικών αυτήν την φορά την έβαψα.


Στις περίπου 10 το βράδυ είχα αράξει σε ένα καναπέ στο σαλόνι, μετά από έναν μέτριο γύρο με μια γκόμεμα ονόματι Astrid,  μια Κροατίδα εξαιρετικής εμφανίσεως (όπως σχεδόν όλες οι Κροατίδες), όταν με πλησίασε μια ξανθιά κοπέλα. "Σε θέλω" μου ελεγε. "Βέβαια" σκεφτόμουν, "αν νομίζεις ότι είσαι η μόνη εδώ κοντά είσαι γελασμέμη".


"Μου είπαν ότι είσαι συνεργατικός τύπος" είπε.
Τώρα κατάλαβα. Αυτή η γυναίκα με ήθελε για το Show που είχε προετοιμάσει. Χρειαζόταν έναν μαλάκα να τον παρουσιάσει στο κοινό.
"Ποιος λέει τέτοιες χαζομάρες!" απαντούσα. Αλλά το ήξερα ήδη. Αυτό το βράδυ είχα συναντήσει έναν φίλο από παλιά σ' αυτό το Club. Αυτός ο φίλος ήταν επίσης παρών κανένα Σάββατο στο καλοκαίρι, όταν έγινε ένα Poolparty στο Dolce Vita με Special Show συμπεριλαμβανομένου ενός δημόσιου Gangbang, στο οποίο τελικά κάποιες γκόμενες στο Dolce Vita,  ψάχνοντας για εθελοντές, με έσειραν από το κοινό ώστε να συμμετέχω. Αυτός ο φίλος μου τώρα μάλλον είχε στείλει αυτήν την κοπέλα σ' εμένα. Οι εθελοντές να δηλωθούν!


"Χρειάζομαι έναν σκλάβο."
"Εμένα; Με τίποτα! Ψάξε αλλού!"
"Σε παρακαλώ!"
"Βρες άλλον, λέω!"
"Σε παρακαλώ, είσαι η μόνη μου ελπίδα. Δεν έχω άλλον πια. Ο σκλάβος μου το έσκασε και το Show θα αρχίσει σε λίγο."
Την κοιτούσα σοβαρά.
Θα βγάλουν φωτογραφίες;"
Ναι, αλλά μην ανησυχείς. Θα φοράς μάσκα."
"Πρέπει να κάνω κάτι;"
"Όχι, τα κάνω όλα εγώ, ας το πάνω μου. Εσύ να πάθεις μόνο."
"θα με πονέσεις;"
"Όχι βέβαια! Λοιπόν, τι λες; Είσαι μέσα;"
"Τέλος πάντων, εντάξει. Ας το κάνουμε."
"Είσαι αστέρι, σ' ευχαριστώ! Θα σου βάλω μια μάσκα τώρα. Περίμενε εδώ, σε λίγο θα έρθω και θα σε πάρω!"


Έτσι γινόταν. 10 λεπτά αργότερα άρχιζε το Show, στην οποία η κυρία έπαιζε με μια άλλη κοπέλα, κάποια λεσνβιακά παιχνίδια. Μετά ερχόταν στο καναπέ μου και με οδηγούσε σε ένα κρεβάτι στο κέντρο του σαλόνι, κρατώντας ένα μαστίγιο στο χέρι. Μου έδενε τα δικά μου χέρια πίσω από την πλάτη μου. Άρχιζε να με χτυπήσει από πίσω, σταματούσε. Πλησίαζε την άλλη κοπέλα και τις έδινε ένα φιλί, ενώ έριχνε το δεξί πόδι της με τη μακριά μαύρη γκέτα που φορούσε στον θώρακά μου. Στεκόταν πάλι πίσω μου και ξαφνικά μου έβγαζε τη μάσκα. Αυτό δεν μου άρεζε καθόλου, αλλά τουλάχιστον μπορούσα να βλέπω καλύτερα τώρα. Όταν έριξα προσεκτικά μια ματιά στο κοινό έίδα ότι κάποιοι με κοιτούσαν περίεργα και με τα στόματα ανοιχτά. Ενώ προσπαθούσα να μαντέψω τι είχε στο νου της η κυρία ένιωσα ξαφνικά έναν τσουχτερό πόνο. Η ξανθιά είχε ανάψει ενά κερί και έχυνε το καυτό κερί πάνω στο κορμί και στο πέος μου. Ξεφώνιζα από τον πόνο. Μου παρουσίαζε τώρα εναν δονητή με σκοπό να τον γλείψω. Μάλλον δεν το έκανα σωστά, διότι μου άστραψε μία από δεξιά και από αριστερά και πάλι έφαγα μερικές σφοδρές σφαλιάρες.


Τώρα μου έδινε μια κλωτσιά από πίσω και με έσπροχνε στο κρεβάτι. Και οι δύο γυναίκες με έδερναν με τα μαστίγιά τους.  Μου έδιναν εντολή να γυρίσω ανάσκελα και η ξανθιά καθόμουν πάνω στο κεφάλι μου, βασανίζοντας ταυτόχρονα το πέος μου. Οι δύο κοπέλες αλλαζαν θέση και ενώ η βοηθός έφτυνε στο στόμα μου η άλλη με τραβούσε σφοδρότατα στις ρώγες μου. Στο τέλος μου έδιναν και οι δύο γυναίκες  πάλι ένα γερό ξύλο και τα χτυπήματα των μαστιγίων έπεφταν πάνω στο κορμί, στα μπουτιά και στα γεννητικά όργανά μου. Τώρα που γράφω αυτήν την αναφορά μόλις επουλώθηκαν τα ίχνη αυτής της “θεραπείας”.
Αυτά ήταν.


Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το σκηνικό αλλά δώξα τώ Θεώ είχαμε τελειώσει και λίγο μετά η ξανθιά ήρθε σ` εμένα, με αγκάλιαζε εγκάρδια και πίναμε ένα ουίσκυ μαζί. Με ευχαριστούσε πάλι  για την συνεργασία μου και έφευγε. Μετά και οι πελάτες και οι κοπέλες στο μαγαζί με κοιτούσαν με ένα χαμόγελο αλλά έκφραζαν και λόγια σεβασμού για το θάρρος μου. Κάποιες κοπέλες με ρωτούσαν αν μου άρεσε το Show και όταν απαντούσα πως όχι μου θύμιζαν ότι υπάρχουν και άντρες που τους αρέσει μια τέτοια εκπαίδευση, και όχι λίγοι, και που το πληρώνουν πολύ ακριβά.

Μετά από αυτό το σκηνικό μου είχε περάσει η όρεξη για περαιτέρω πηδήματα. Στο κάτω-κάτω είχα περάσει ένα διασκεδαστικό βράδυ, αν και ήταν λίγο διαφορετικό απ' ό,τι περίμενα. Πήγα σπίτι στις 4 το πρωί.

6001.jpg



Δείτε τις φωτογραφίες της εκδήλωσης:
 

wolfgangbang1

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Μηνύματα
24
Like
5
Πόντοι
0
Πολλοι Τουρκοι στο συγκεκριμενο fkk ρε φιλε..πως μπορεσες!
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Είμαι τώρα Ντυσσελντορφ το τι πουτανακια(και μερικά ανατολικά) κυκλοφορουν εδώ άλλο πράγμα.Ισως η καλύτερη γερμανική πόλη για καμάκι.
Λόγω ηλικίας θα τιμήσω σήμερα κάποιο FKK αλλά έχει πολύ μουνί εδώ ντόπιο και ξένο.
 
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.757
Κριτικές
1
Like
9.938
Πόντοι
2.356
@Dyvoir Έκλαψα εκεί με τη μάσκα. :2funny:


Είμαι τώρα Ντυσσελντορφ το τι πουτανακια(και μερικά ανατολικά) κυκλοφορουν εδώ άλλο πράγμα.Ισως η καλύτερη γερμανική πόλη για καμάκι.
Λόγω ηλικίας θα τιμήσω σήμερα κάποιο FKK αλλά έχει πολύ μουνί εδώ ντόπιο και ξένο.

Τώρα που άνοιξε ο καιρός, παίζεται τρελή μπαλίτσα στις όχθες στο Ντύσσελντορφ.

Βασικά εδώ και λίγες μέρες που βγήκε ο ήλιος για τα καλά,έχουν αφηνιάσει οι Γερμανίδες και τα έχουν πετάξει όλα έξω.
Έχω και ένα πάρκο κοντά στο σπίτι και σκάνε κάτι μουνάρες με hot pants που έχουν κάνει τμήματα γυμναστικής και κάνουν γιόγκα,κ.λ.π. :bigdick:
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Πάω τώρα Oceansνα δω τι παίζει αλλά αν γυρνούσα στα 30 όπως όταν πρωτοεπισκέφτηκα το Ντύσσελντορφ δε θα άφηνα μουνί ακαμάκωτο.Εχει για όλα τα γούστα και όλες φαίνονται ανοιχτές.Τότε είχα βγάλει 2 γκόμενες Σλάβες σε 3 μέρες.
Οι Ρωσίδες,Ουκρανές,Πολωνές κάνουν μπαμ αμέσως.
 

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Μηνύματα
4.739
Like
6
Πόντοι
16
@κμαν
1.ειδες μουνακια με πουρους ,μαχιμους εννοειται?πχ 40-45ρηδες φιτ κ με χρημα με 25αρες η 30αρες?
2.δωσε μια συγκριση στο τι μουνι παιζει εκει σε σχεση με κατοβιτσε η βροσλαου  :hi:
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Γενικά καλές εντυπώσεις από Oceans.Εριξα έναν πότσο σε 2 Ρουμάνες για 100 ευρώ και τις δύο.Γενικά 70% στο μαγαζί Ρουμάνες αλλά αρκετές γαμήσιμες.Πάντως όχι ποιότητα Ουκρανίας π.χ. River Palace παλιά.Ενα κλικ πιο κάτω.Και το ρουμανικό τσιμπούκι αρκετά καλό λίγο κατώτερο από το πολωνικό που είναι το τοπ ευρωπαικό.
Ομως οι Ρουμάνες έχουν κωλάρες οπότε κάνουν για το άθλημα παρά τις κάπως σκληρές φάτσες.
Γενικά μεταξύ FKK και Ουκρανίας προτιμώ την Ουκρανία πιο βιομηχανικό σεξ στα FKK.Αλλά είναι και θέμα γούστου γενικά η Ουκρανία είναι σαν ένα τεράστιο μπορδέλο.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
@κμαν
1.ειδες μουνακια με πουρους ,μαχιμους εννοειται?πχ 40-45ρηδες φιτ κ με χρημα με 25αρες η 30αρες?
2.δωσε μια συγκριση στο τι μουνι παιζει εκει σε σχεση με κατοβιτσε η βροσλαου  :hi:

1.Οχι.Είδα όμως πολλές γκόμενες που ψάχνονταν.Εδώ αν είσαι κάτω απο 30 ετών βγάζεις γκόμενα στο τριήμερο χαλαρά.Είναι πολύ εύκολα.
2.Καλύτερη ποιότητα από Κατοβίτσε και Βρότσλαβ,φυσικά οι Πολωνέζες είναι πολύ ευκολότερες καμία σχέση.Οι Πολωνέζες στα κλαμπ του Κατοβίτσε ανταποκρίνονται στο καμάκι όπως οι Ρουμάνες στα FKK δεν το βρίσκεις αυτό το πράγμα αλλού εκτός από Κίεβο.
Γενικά οι Γερμανίδες Ρηνανία είναι τοπ ποιόοτητα οι ανώτερες εμφανισιακά μετά τις γκόμενες Αμβούργου που είναι καθαρά νορδικές.Οι γκόμενες Μονάχου τους ρίχνουν βέβαια στα αυτιά αλά καθαρά λόγω στυλ και ντυσίματος όχι λόγω σωματότυπου.Μόνο η Wielkopolska Πολωνία μπορεί κάτι να κλάσει απέναντι στα γερμανικά θηρία και φυσικά η Τσεχία που πολλές φορές οι Τσέχες ρίχνουν στις νορδικές στα αυτιά.(απολυτη σλαβική υπεροχή στο μιξ με τις γερμανοειδείς).
Ουκρανία κτλ καμία σχέση οι Γερμανίδες βορειοδυτικά παίζουν σε άλλη λίγκα.Μόνο Ρωσίδες και εκεί σε επιλεγμένες περιοχές.Γενικά είναι το πολύ υψηλό επίπεδο Ευρωπάιας μουνάρας μιλάμε απλά για Ρηνανία,Αμβούργο,Σουηδία,Wielkopolska,Βοημία άντε και Μόσχα με Πίτερ.Μιλάμε για απόλυτο πεδίο για Βαλκάνιους πουτσαράδες.
Ως φυσικά ανώτεροι ελληνόπουτσοι πρακτικά δεν έχουμε ανταγωνισμό αν δείτε τον ανταγωνισμό θα πεθάνετε στα γέλια.Ενας ελληνόπουτσος πρέπει να γαμήσει καμιά εκατοστή γκόμενες το λιγότερο αν κινείται σε Δύση ανατολικό μπλοκ αν θέλει να αξιώσει τον τίτλο του.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Για γούστα Γερμανία μην την ψάχνετε πολύ.Μονο Ντυσσελντορφ,γενικά Ρηνανία, Βερολίνο και μετά ανατολικη Ευρώπη.Και στη Γερμανία Σλαβες και Βαλκανιες κάνουν τη διαφορά και χάρη σε αυτές αναβαθμίζεται η χώρα.
Έτσι και καμακωνεις απεριόριστα πρωί βράδυ και ρίχνεις τους ποτσους στα FKK.Παραδεισος.
Επιμένω όμως ότι το ανατολικό μπλοκ με το που διασχίζεις τον Οντερ είναι καλύτερο απο το δυτικο μπλοκ και στο πληρωμένο και στο καθαρό καμάκι.
Οι Ανατολικές έχουν τροφοδοτήσει όλη τη μείζονα Ευρώπη ευτυχώς δηλαδή.
Ειδικά οι μεσογειακοί θα είχαν τρελαθεί στη μαλακια χωρίς τις ανατολικές και οι γερμανοειδεις θα είχαν μιζεριασει με τις δικές τους.
 

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Μηνύματα
5.123
Like
11
Πόντοι
66
Για γούστα Γερμανία μην την ψάχνετε πολύ.Μονο Ντυσσελντορφ,γενικά Ρηνανία, Βερολίνο και μετά ανατολικη Ευρώπη.Και στη Γερμανία Σλαβες και Βαλκανιες κάνουν τη διαφορά και χάρη σε αυτές αναβαθμίζεται η χώρα.
σκλάβες  κανουν την δουλειά ? :think:
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Οντως τίγκα στις Σλάβες είναι το Ντύσσελντορφ.Μακράν το καλύτερο μέρος στη Γερμανία για καμάκι.Οπου παω σε όλα τα καφέ ρεστωράν μαγαζιά βλέπω παρέες από Σλάβες.Παράδεισος.Μακάρι να αναρρώσω σύνρομα να αρχ
ισω το καθαρό καμακι.
Σήμερα θα πάω Dolce Vita μου είπαν οτι είναι FKK με καλύτερες γκόμενες από το Oceans.Σήμερα παλιά πόλη είδα μια Ρουμάνα από το Oceans και με χαιρέτησε.
Γενικά Ρηνανία η καλύτερη ζώνη.Ο Βαλκάνιος μπαστοτουνόβλαχος καθαρά ανώτερο είδος σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τον ξενέρα Γερμανό.Γενικά το μέρος τίγκα στους ξενους και στις ξένες πάνε και οι Ελληνίδες με τις σκληρές φάτσες να το παίξουν Βαλκάνιες μουνάρες.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Επίσης έχω βρει το αντίδοτο στο γερμανικό es ist mir egal(μου είναι αδιάφορο) που λένε οι Γερμανοί ή μαλάκες ξένοι(Ausländer για να σε πικάρουν.
-Es ist mir egal.
-Και εμένα στον πούτσο μου πραγματικά φίλε,τους το λέω στα ελληνικά.Για κάποιο λόγι οι Γερμανοειδείςνκαταλαβαίνουν οτι η έκφραση ζμπούτσεμ,στον πουτσο μου,σε γράφω στα αρχίδια μου συνιστά βρισιά.

Αλλες εκφράσεις.
Es ist mir egal.
-Και εγώ σε γράφω στο αριστερό αρχίδι γιατί το δεξί το κρατάω για προσωπικότητες(η έκφραση αυτή δεν υπάρχει στη Δύση.Αν καταλαβαίνανε τι λες θα καλούσαν την αστυνομία)
.Es ist mir egal.
-Τσίμπα ένα αρχίδι μαλάκα.Σιγά μην μπω στο κωλομάγαζό σου.
-Es ist mir egal.
-Σου γαμώ το κέρατο παλιομαλάκα.Χύνω στη μάπα σου,
-Es ist mir egal.
-Και εμένα στον πούτσο μου λουλούδια πραγματικά.

Οι Γερμανοί όπου πάω έχουν εμπεδώσει τις έννοιες μαλάκας,πούστης,αρχίδι κτλ.Θα έλεγα οτι το μαλάκας αρχίζει να μπαίνει στο λεξιλόγιο αν και το θεωρούν κάπως χυδαίο για τη δυτική κουλτούρα.

Γενικά οι Γερμανοί και Γερμανίδες προσπαθούν πάντα
1.Να σου σπάσουν τα αρχίδια
2.Να σου πάρουν τον αέρα.
Οπότε λες
Φίλε την πούτσισες.Εμείς είμαστε Βαλκάνιοι με ατσάλινα αρχίδια.Ο,τι δυτική μαλακία και να σκεφτείς τα αρχίδια μας παραμένουν άθικτα είναι αδύνατο να τα σπάσεις.
2.Φίλε τη γάμησες.Δεν είναι δυνατό να πάρεις από Βαλκάνιο υπεράρχοντα τον αέρα.Σου χύνω στη μάπα εσένα και τους δυτικούς υποκριτισμούς σου.Αν μου ξανακάνεις γκριμάτσα στη μάπα θα σου γαμήσω το κέρατο.Πρέπει να καταλάβεις ποιος είναι ο κυρίαρχος εδώ όπου πατάω το πόδι μου είμαι φυσικός κυρίαρχος.
Βέβαια οι Γερμανοί πάντα μάχονται όπως έχω ξαναγράψει δεν το βάζουν κάτω οπότε θέλει αγώνα για να επιβληθείς.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Επίσης κάτι άλλο που δε μου αρέσει στα FKK είναι οτι σε υποχρεώνουν να φοράς ένα μπουρνούζι και να αφήνεις τα πράγματά σου σε ντουλαπάκι όταν μπαίνεις οπότε μοιάζεις με ρόμπα ξεκούμπωτη σαν τρόφιμος ψυχιατρείου όπως και οι άλλοι άντρες που συνήθως αντ ναί μιλάνε με γκόμενες βλέπουν τηλεόραση και ντερλικώνουν ενώ οι γκόμενες κάθονται μαζί και περιμένουν τον καυλιάρη να του τα φάνε.
Δεν είναι και ό,τι πιο ωραίο.Χαλαρά προτιμώ φάσεις Ουκρανία,Πολωνία έστω και για την ψευδαίσθηση.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Ας πούμε προτιμώ να σκάσω Στεττίν ή Κατοβίτσε να ρίξω 2-3 πούτσους σε σεμιπρος και μετά να σαρώσω τα κλαμπ με προοπτικές αντί να τον παίζω Ντύσσελντορφ.Κάθε μέρος με τα θετικά και τα αρνητικά του.
 

gianos92

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2016
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
Acapulco Velbert elinida 23j voll Service Name Laura. :orchestra:
 

gianos92

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2016
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
Sauna FKK Acapulco
edo tha vrite tin LAURA einai ellinida APO paraliaki.
 

gianos92

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2016
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
FKK Sauna Acapulco.exei  mia 23xroni  :orchestra: :orchestra: :orchestra:elinida APO paraliaki
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom